Tämä tarkasti suunniteltu järjestelmä on tarkoitettu erityisesti omakotitaloille ja kerrostaloille. Heliotherm esittelee uuden Sensor Series -sarjansa, joka edustaa uusinta kompaktin rakenteen ilma/vesilämpöpumppusukupolvea. Portaattoman ja täysin automaattisen toiminnanhallinnan ansiosta tällä lämpöpumpulla on erittäin korkea kausittainen teho.
Korkealaatuinen säänkestävä alumiiniseos ja tyylikäs muotoilu antavat lämpöpumpulle näyttävän ulkonäön; lisäksi sen suorituskyky tekee siitä kestävän investoinnin, johon voi luottaa monia vuosia.

Testeissä on todettu, että tällä älykkäällä kompaktilla rakenteella on erittäin alhainen käyntiääni. Tämä on mahdollista erityisen taaksepäin kiertyvän keskipakopuhaltimen ja äänioptimoidun kotelosuunnittelun avulla.

Lisäksi käyttöturvallisuus on korkea jatkuvan jäähdytyspiirin valvonnan ja nopeasti reagoivien antureiden ansiosta.

WebcontrolAT® on digitaalinen verkkopohjainen ohjain Heliothermin lämpöpumppujärjestelmille.

Tuotekuvaus

WebcontrolAT® on digitaalinen verkkopohjainen ohjain Heliothermin lämpöpumppujärjestelmille. Sitä voidaan käyttää
minkä tahansa Internet-yhteensopivan päätelaitteen ja selaimen avulla. Ohjaimen avulla Heliothermin
lämpöpumpun kaikkien toimintojen hallinta on näin ollen mahdollista, missä päin tahansa maailmaa.
Ohjelmaa ei tarvitse asentaa päätelaitteelle ja se on siten hyvin käyttäjäystävällinen. Tiedonsiirtonopeus on vähintään 15 Mb/s.
Tiedonsiirron kustannukset riippuvat Internetpalveluntarjoajasta. Suosittelemme, että yhteys lämpöpumpun ohjaimeen tehdään wcat-reitittimen kautta.

Mukauttava suunnittelu

WebcontrolAT® -käyttöliittymä mukautuu käytettävälle laitteelle näytön koosta riippumatta. Sen avulla pääset kätevästi
hallinnoimaan lämpöpumppujärjestelmää, käytitpä sitten suurta älytelevisiota tai älypuhelinta tai muuta älylaitetta.

Yhteysvaihtoehdot

Yhteys wcat-reitittimen kautta: Tarjoaa turvallisimman yhteyden Heliotherm-lämpöpumpun ja webcontrolAT® -ohjaimen välillä. Tarjoaa parhaimman turvallisuuden irrallaan kotiverkosta erillisen SIM-kortin avulla VPNtunnelin ja //https:n kautta. Suositut älykotiratkaisut eivät täytä turvallisuusstandardeja.

Yhteys kotiverkon (WLAN) kautta: Useimmilla kotitalouksilla on jo käytössä WLAN-verkko. Tämän tyyppisen verkon avulla voidaan muodostaa yhteys Heliothermin lämpöpumpun ja webcontrolAT®-ohjaimen välille. Vastuu tämän yhteyden laadusta, kestävyydestä ja turvallisuudesta on kokonaisuudessaan verkkopalvelun tarjoajalla.

Yhteys verkkokaapelin kautta: Heliothermin lämpöpumppu ja webcontrolAT®-ohjain voidaan myös yhdistää suoraan verkkokaapelin avulla. Tämä yhteys on siltä varalta, että langattomassa verkkoyhteydessä on häiriö. Lämpöpumppua ja kaikkia järjestelmän komponentteja voidaan hallita häiriöstä huolimatta, mutta vain paikallisesti.